Scroll Top

Snidenje ob 30-letnici DNŠ

Naša pot se je začela pred natanko 30 leti, ko je skupina mladih študentov z željo po bolj organizirani študentski skupnosti ustanovila Društvo novomeških študentov.

Vzporedno s spremembami v študentskem gibanju so naraščale potrebe po aktualnih projektih dijakov in študentov in tako se je društvo hitro razvijalo. Potrebe po realizaciji večjih samostojnih projektov so vodile do ustanovitve treh zavodov. Eden izmed njih je tudi Založba Goga, ki smo jo izbrali za lokacijo obeležitve okrogle obletnice.

Ta bo v soboto, 10. septembra, na Glavnem trgu. Za več informacij o dogodku si lahko ogledate našo spletno stran ali obiščete naslednjo povezavo: DNŠ: 30 let na svet’. Na omenjeni spletni strani je možen nakup vstopnic, ki so pogoj za vstop na prizorišče. Do konca avgusta si jo lahko zagotovite po predprodajni ceni.

Pred vami je prijavnica za vstop v ograjeno območje v prostorih Goge, kamor boste na dan dogodka lahko vstopili po 19. uri. Za vstop boste potrebovali zapestnico, ki jo boste po prijavi, nekaj dni pred dogodkom prejeli po pošti na izbrani naslov. Deležni boste posebne dobrodošlice, govori pa se, da bomo razrezali tudi rojstnodnevno torto.

Vaša prijava bo potrjena ob zapisu pozitivne misli, ki vas spomni na DNŠ. Vaše misli bodo uporabljene pri kreiranju posebne izdaje publikacije ob 30-letnici našega društva.

Upamo, da se snidemo, do takrat pa vas ekipa DNŠ lepo pozdravlja!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.