Scroll Top
Postani član DNŠ

Kdo se lahko včlani?

V Društvo novomeških študentov se lahko včlani vsak dijak ali študent, ki je redno ali izredno vpisan na katero koli srednjo šolo ali fakulteto in ima vpisano stalno prebivališče v Upravni enoti Novo mesto.

 
 

Kako se lahko včlanim?

Predpogoja za včlanitev v društvo sta dva poleg zgoraj omenjenega še dva: dokazilo veljavnega potrdila o vpisu za tekoče šolsko leto in pa izpolnjena Pristopna izjava Društva novomeških študentov, ki je na voljo na Infotočki DNŠ v času uradnih ur.
 

Kje se lahko včlanim?

1. Najlažji način je, da se v času uradnih ur oglasiš na Infotočki DNŠ, kjer boš prejel Pristopno izjavo. S seboj ne pozabi prinesti tudi potrdila o vpisu.
2. V kolikor ti je lažje, lahko potrdilo o vpisu naložiš tudi preko spodnjega obrazca. Na mail ti bomo poslali povabilo na Infotočko, kjer boš izpolnil še Pristopno izjavo in prejel člansko izkaznico.

Pristopna izjava

Oddaj potrdilo in postani član

    S klikon na gumb "Pošlji" soglašam, da se moji osebni podatki iz pristopne izjave v skladu z zakonom uporabljajo za namen vodenja evidence o članih, ter korespondence med skupino DNŠ in člani (informacije o študentskih bonih, o spremembi delovnega časa, ter drugih projektih in popustih).
    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.